Accountant

Accountant in Zeist – Utrecht met jarenlange ervaring

Van Hell Accountants & Belastingadviseur staat onder leiding van Herman van Hell, een AA-accountant met jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf.  De Accountant-Administratieconsulent, kortweg AA-accountant, zorgt voor inzicht in uw financiën en een zo goed mogelijk inrichting van uw bedrijf.  De meest genoemde redenen om te kiezen voor een accountant zijn: een accountant is betrouwbaar en altijd goed op de hoogte.

Onze belangrijkste taken als accountant zijn:

  • het opstellen van de jaarrekening die u inzicht geeft in de financiële situatie van uw bedrijf. Daarnaast is een betrouwbare en goedgekeurde jaarrekening is belangrijk bij het onderhandelen over financiering, uitbreiding en bedrijfsovernames.
  • het verzorgen van belastingaangiftes en het geven van fiscaal advies , bijvoorbeeld over de gunstigste ondernemingsvorm
  • het geven van financieel-economisch advies, bijvoorbeeld over de beste financieringsvorm voor uw onderneming, of de subsidies waarvoor uw bedrijf mogelijk in aanmerking komt
  •  beheer van en advies aangaande uw administratie

Accountantsverklaringen opstellen

Van Hell Accountants & Belastingadviseurs verstrekt zelfstandig twee soorten accountantsverklaringen:

  • een samenstellingsverklaring en
  • een beoordelingsverklaring.

Voor het verstrekken van de derde soort accountantsverklaring, de controleverklaring werken wij samen met een professionele partner met jarenlange ervaring en een grondige kennis van de actuele richtlijnen en wettelijke bepalingen.